Aloita cheerleading Porvoossa!

Tervetuloa mukaan FSC:n toimintaan

Meillä pääset heti mukaan harjoittelemaan cheerleadingiä. Ilmoittautumisen voit tehdä vaikka heti alla olevan meiliosoitteen kautta. Jos haluat kysellä lisää joukkueista, aikatauluista taikka maksuista, ole rohkeasti yhteydessä meiliosoitteeseen funshine.ilmoittautumiset@gmail.com

Tule mukaan!

Seurassamme toimii useita vasta-alkajille tarkoitettuja joukkueita 4-14- sekä yli 18- vuotiaille. Joukkueemme harjoittelee Porvoon Tarmolassa (Werner Söderströmin katu 23). Meillä on myös pojat tervetulleita mukaan toimintaan.

Ei lajikokemusta: Cheerleading sopii kaikille ja et tarvitse aiempaa lajikokemusta. Cheerleading on vauhdikas joukkuelaji, jossa yhteishenki on keskiössä. Seurassamme on useampia alkeisryhmiä, johon otetaan mukaan myös kesken kauden mikäli vapaita paikkoja löytyy. Ilmoittaudu näihin ryhmiin meilitse funshine.ilmoittautumiset@gmail.com

Harrastusta saa kokeilla kahdet ensimmäiset treenit maksutta. Jos et haluat jatkaa, tulee sinun ilmoittaa osallistumisen peruuttamisesta
sähköpostitse funshine.ilmoittautumiset@gmail.com 
tai tekstiviestitse valmentajalle ennen kolmatta harjoituskertaa. Mikäli et peruuta osallistumistasi ennen KOLMATTA kertaa, olet velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

Näiltä sivuilta löydät myös lisätietoa joukkueista ja maksuista.

Tilaa löytyy seuraavista joukkueista:
  • Tähdenlennot | 4-6 vuotiaiden harrasteryhmä
  • Big Bang | 7-10 vuotiaiden harrasteryhmä
  • Stellar | 11-14 vuotiaiden alkeis-/kilparyhmä
  • Majesty | Yli 18-vuotiaiden harrasterymä

Näin pääset toimintaamme mukaan:

U

1. Tutustu joukueisiin

Pohdi haluatko urheilla harraste- vai kilpajoukkueessa. Jos laji on sinulle uusi, tule kokeilemaan ensin harrastejoukkueeseen.

Alkeisharrasteryhmissä opit lajin
perusteet. Pääset näihin joukkueisiin mukaan myös kesken kauden jos joukkueissa on tilaa. Taitojen karttuessa voit karsia halutessasi kilparyhmiin tai jatkaa aktiivista liikkumista harrasteryhmissä.

2. Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meilitse: funshine.ilmoittautumiset@gmail.com

Kerro halukkuudestasi aloittaa lajin harrastus, niin etsimme sinulle sopivan joukkueen. Kerro ikä ja lajitausta (jos on) ja milloin haluat aloittaa.

3. Kokeile

Tule kokeilemaan rohkeasti lajia!

Voit käydä kokeilemassa lajia ilmaiseksi sinulle osoitetussa joukkueessa joukkueen kahdet ensimmäiset treenit.