FSC-kesäleiri viimein täällä! Varaa paikkasi!

FunShine Cheerleaders järjestää FSC-hallilla 1.-4.8.2022 neljän päivän pituisen kesäleirin 7-15-vuotiaille, jonka aikana leiriläiset pääsevät harjoittelemaan cheertaitoja seuran valmentajien johdolla. Leiristä tulee cheerin täytteinen ja toivotamme tervetulleeksi jo lajin parissa harrastavat sekä uudet vasta-alkajat.

Ilmoittautumiset leireille tapahtuu alla olevan linkin kautta, varaathan paikkasi pian! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia on tarvittava määrä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta 10.7. mennessä ilmoittautuneille.

-Leirin kesto: 1.8.-4.8.2022, klo 9-16:00, FSC-halli
-Hinta 160€
-Ohjattua toimintaa joka päivä klo 9-16, vähintään yksi täysi-ikäinen valmentaja paikalla leirin ajan.
-Ikäryhmä: Minit ja juniorit 7-15 –vuotiaat (synt. 2007-2015)

Leirillä on päivittäin 2-3 lajiharjoitusta (stuntteja, akrobatiaa, pyramideja, venyttelyä), lisäksi leikkejä ja askartelua. Leirimaksu sisältää: Lämpimän lounaan ja välipalan, kesäleiripaidan, vakuutuksen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen FSC kesäleirille 1-4.8.2022 (google.com)

Leiri-info lähetetään ilmoittautuneille ennen leirin alkua. Leiri laskutetaan, kun leirin järjestäminen vahvistuu.


PERUUTUSEHDOT

Kesäleireille (elokuussa järjestettävät leirijakso) tehdyt varaukset voi peruuttaa 30 EUR peruutuskuluja vastaan (per osallistuja) heinäkuun 8. päivään mennessä (eli 8.7. klo 23:59 mennessä), jonka jälkeen kaikki leirivaraukset muuttuvat sitoviksi.

Toimistokulut ovat 10 EUR per osallistuja.

Jos asiakas ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut varattua leirijaksoa peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.

Sairastapaukset: Leirijakson voi peruuttaa vielä ennen leirin alkua akuutin sairastapauksen vuoksi. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle vähennettynä toimistokuluilla 10 euroa. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen FunShine Cheerleaders Ry:lle (funshine.hallitus@gmail.com). Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.

JÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUUTTAA LEIRIJAKSO

Alhainen osanottajamäärä: Jos leirille on ennen leirijakson alkua ilmoittautunut alle 20 asiakasta (20 asiakasta tai vähemmän), niin leirijakso voidaan peruuttaa. Ilmoitus peruutuksesta tapahtuu viimeistään 10.7. mennessä kaikille osallistujille.

Ylivoimainen este: Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force majeure-tilanteen, muun riippumattoman esteen, joka pakottaa FunShine Cheerleaders Ry:tä peruuttamaan leirijakson kokonaan, eikä asiakkaalle voida tarjota korvaavaa leirijaksoa, asiakkaalle palautetaan jo maksettu leirimaksu kokonaisuudessaan (100 %). Tällaisessa tilanteessa asiakas ei voi saada vahingonkorvausta ylimääräisistä tai hyödyttömäksi käyneistä kuluista, joita tilanteesta saattaa aiheutua.

VARAUKSEN MUUTTAMINEN

Leirivarauksen muuttamiseen sovelletaan peruutusehtoja. Leirivarausta voi muuttaa kuluttomasti 14 vrk ajan varauspäivästä, jos leirijakson alkuun on yli 4 viikkoa. 14 vrk peruutusajan jälkeen varaus on sitova, ja muutoksesta veloitetaan 100 % alkuperäisen leirin hinta ja toimistokulut. Jos leirin alkuun on alle 4 viikkoa, varaus on heti sitova.