Galaxy tekee paluun!

Tänä vuonna seuralla on ollut erityinen fokus jäsenmäärän kasvattamisessa.

Jouduimme elokuun alussa luopumaan parista joukkueesta, jotta saimme joukkueet täyteen sekä Youth-joukkueet luotua. Meidän iloksemme jäsenmäärä on alkanut taas kasvamaan ja saamme takaisin GALAXY joukkueen kevääksi!

Tammikuussa perustettava Galaxy-joukkue tulee muodostumaan pääasiallisesti vanhoista BigBang-joukkuelaisista. Galaxyn ja BigBang-joukkueen isoin ero on se, että Galaxy treenaa 30 minuuttia pidempään kuin BigBang sekä Galaxy-joukkue tulee kevään aikana esiintymään seuran omien näytöksien lisäksi myös Active Cheer STAGE -tapahtumassa. Stage-tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka haluavat esiintymiskokemusta ilman kilpailuasetelmaa. Tällä pyritään saamaan joukkuelaisille kisaamisen fiilistä, ilman paineita. Galaxy-joukkueesta on kesän jälkeen mahdollista karsia eteenpäin kilpaileviin joukkueisiin halutessaan. Galaxy -joukkueen treeniajat pysyvät myös lähes samana, joukkue treenaa sunnuntaisin klo 12:30-14:30.

Galaxyn maksut laskutetaan kuukausittaisena harjoitusmaksuna, yksittäisen kausimaksun sijaan, jotta kustannuksia saadaan jaettua tasaisesti. Kuukausittainen harjoitusmaksu laskutetaan tammikuu-kesäkuu ja koostuu kausimaksusta 200 EUR/kausi ja arvion Stage-tapahtuman kustannuksista, osallistumismaksu, bussimaksut, ruokailumaksut, kisarusetti ja joukkuepaita. Tarkkuus kisamaksuista saadaan aina vasta kilpailukutsujen myötä, jonka vuoksi seuran on mahdoton tietää tarkkaa kisamaksua, tämän takia tasaus tehdään kesäkuussa. Eli mikäli joukkueen muut kustannukset ovat toteumaltaan suunniteltua pienemmät, vähennetään hyvitettävä summa kesäkuun maksusta.

Tarkat joukkueen tiedot:

Treeniajat: sunnuntaisin klo 12:30-14:30, treenipaikkana Loistohalli
Ensimmäinen joukkueen treenipäivä: su 7.1.2024 klo 12:30-14:30
Valmentajat: Sanni Halttunen, Aava Vis & Sofia Nyholm
Joukkueen kustannukset: Harjoitusmaksu 51,00 EUR/kk (tammikuu-kesäkuu) + jäsenmaksu 60 EUR/vuosi
Joukkueen päätapahtumat: Seuran kevät- ja talvinäytös sekä Stage-tapahtuma (Stage-tapahtuma on 18.5.2024 Vantaalla)
Joukkueen tavoitteet: Tutustua leikkien ja harjoitusten kautta lajin pariin sekä saada ensi kosketuspinta esiintymiseen ja kisaamiseen. Saada taitoja kropan hallinnasta, joukkueessa toimimisesta, yhdessä tekemisestä ja saada iloa urheilusta.