MM-huumaa ja entisen FSC:n urheilijan Carissa Tirin haastattelu

FSC onnittelee kaikkia MM-kilpailuissa Suomea edustaneita joukkueita upeista suorituksista ja sijoituksista! 

Erityisesti haluamme onnitella seuramme entistä urheilijaa Carissaa, joka edusti Suomea yhdessä @teamfinlandjrallgirl kanssa! 

Carissan haastattelu:

Minkälaista oli kilpailla ensimmäistä kertaa MM-kilpailuissa?

MM-kilpailuissa oli tosi kiva kisata ja matka oli ikimuistoinen. Nautin tosi paljon matolla olemisesta ja suuresta yleisöstä.

Tuntuiko kilpaileminen erilaiselta projektiluontoisessa joukkueessa? Mitä hyvää ja mitä haasteita?

Kilpaileminen ei tuntunut erilaiselta projektiluontoisessa joukkueessa, mutta kisoihin valmistautuminen oli tottakai erilaista. Hyvää oli se, että pystyi samaan aikaan harrastamaan seurajoukkueessa. Haasteina taas oli se, että treenattiin koko joukkueena vain leireillä. Sen vuoksi ei nähnyt niin usein koko joukkuetta ja varsinkin kun urheilijoita tuli ympäri Suomea. Joukkueen yhteistä treeniä oli huomattavasti vähemmän kun esim. seurajoukkueilla. Kuitenkin urheilijoiden tuleminen ympäri Suomea oli positiivien asia. Sen avulla pystyi tutustumaan todella taitaviin urheilijoihin ja saamaan ystäviä ympäri Suomea. Sen avulla pystyi myös saamaan uusia näkökulmia ja oppeja.

Missä kaikissa FSC:n joukkueissa olet ollut?

Olen urheillut aikaisemmin FunShinen Mini Moonseissa, Sunbeamsissa, TLS:ssä ja Brilliancessa.

Mitä oppeja veit mukanasi FSC:stä projektiin?

FSC:stä olen saanut vahvan cheerpohjan, jonka avulla hakeminen projektiin oli mahdollista. Level 5 taidot opin FSC Brilliancessa. FSC:ssä olen myös erityisesti oppinut siisteyttä, tiukkuutta ja cheerälyä. Näitä asioita vein mukanani projektiin taitojen lisäksi.

#goldenfamily

***

Olethan tietoinen, että FunShine toteuttaa myös vuonna 2022 oman MM-projektinsa.  Keräsimme kiinnostuneita projekti kohtaan ja meille ilmoittautui huima määrä urheilijoita ympäri Suomen, jopa kahdeksasta eri seurasta! 

Mikäli edustusoikeus lunastetaan, MM-matka Orlandoon järjestetään omakustanteisesti, kuitenkin niin että tarkoitus on järjestää joukkueelle ja matkalle sponsoreita!

Jos mielesi tekee vielä hakea mukaan, niin täytä alla oleva lomake. 

HUOM! Kyselyyn vastaaminen ei sido toimintaan eikä oikeuta pääsyä suoraan joukkueeseen. Joukkueeseen järjestetään erikseen karsinnat alkusyksystä.

Linkki täältä lomakkeeseen: https://docs.google.com/forms/d/1I7BHjZBm8A6GMVYLf1KsSESC0a4VPVuKpRvIirG4Rfg/viewform?edit_requested=true

Pysy kuulolla – lisätietoja tulossa viimeistään toukokuussa!