Tärkeä info liittyen joukkuejakoon!

Kauden 2023-2024 joukkuejako

Joukkuejaot ovat herättäneet paljon kysymyksiä ja tarkennuksia. Aiemmin infotun mukaan tavoitteemme oli laittaa ilmottautumislinkit jo tulemaan, mutta valitettavasti teknisten ongelmien (seuran nettisivujen välikaatuminen) ja kauden lopun kiireiden vuoksi asia on viivästynyt. Suuret pahoittelut siitä! Ilmoittautuminen joukkuejakoihin tullaan avaamaan kesäkuun aikana kuitenkin. 

FSC:ssä olemme pyrkineet muodostamaan seuran joukkueet siten, että jokaiselle urheilijalle löytyy paikka joukkueesta, jossa hän pääsee aidosti kehittämään itseään. Porvoolainen taidokas cheerleading on ylpeyden aihe ja haluamme jatkossakin loistaa taidokkailla urheilijoilla ja joukkueilla. 


Stellar-joukkueesta youth level 2! 

Uuden youth-ikäluokan mukaantulo on herättänyt kysymyksiä ja tiedusteluja. Aiemmin ilmoitettuun youth- jakoon tehdään muutos, ja Stellar joukkue lähdetään muodostamaan youth level 2-tason joukkueeksi. Seuran nykyisten urheilijoiden taitotason nousun ja lisääntyneen määrän lisäksi vastaamme tällä toimella myös suureen kysyntään ja mielenkiintoon asian tiimoilta. Stellar-joukkueeseen voivat hakea 2009-2012 syntyneet urheilijat.  

Toivomme jokaisen nykyisen urheilijamme jatkavan seurassamme myös ensi kaudella. Paikka jokaiselle on myös taattu jossakin seuran joukkueessamme, ikä- ja taitotasot huomioiden. Joukkuevalintaviikon tehtävänä on katsastaa läpi joukkueet niin, että jokaiselle löydetään sopiva joukkue. Kaikkien kilpajoukkueiden joukkuejaot tullaan järjestämään elokuussa 3-10.8.2023 välisenä aikana useampi päiväisinä joukkuejakotreeneinä. On siis hyvä alustavasti varata tuo viikko vapaaksi niin, että pystyisi osallistumaan 3:iin harjoituksiin viikon aikana. Tarkat ajat julkaistaan pian samassa yhteydessä ilmoittautumisen kanssa. Tästä laitetaan MyClubin kautta viestiä vanhemmille. 

Päivitetty lista kauden 2023-2024 kilpajoukkueista ja ikärajoista (ja joiden kokoonpanot muodostetaan joukkuevalintaviikon myötä):

MINIT
Galaxy (jatko/alkeiskilparyhmä, level 1/palautekaavakesarja, 2012–2016 syntyneille) harjoitukset 2 x vko
Sunlights (kilparyhmä level 1, 2012–2014 syntyneille) harjoitukset 2 x vko
Twinkling Little Stars
 (kilparyhmä level 2, 2012-2014 syntyneille) harjoitukset 3 x vko 


YOUTH
Stellar (alkeis/kilparyhmä level 2, 2009–2012 syntyneille) harjoitukset 2 x vko
Blink (kilparyhmä level 3–4, 2009–2012 syntyneille) harjoitukset 3-4 x vko 


JUNIORIT
Mirabilis (kilparyhmä level 3–4, 2005–2010 syntyneille) harjoitukset 3 x vko
Brilliance (edustusjoukkue level 5, 2005–2009 syntyneille) harjoitukset 3-4 x vko (3 lajitreeniä + 1 fysiikkatreeni per viikko, fysiikkatreeni sijoittuu lajitreenien yhteyteen ennen/jälkeen viikottain. Myös mentaalivalmennus 1-2 krt kuukaudessa) 

Joukkueiden valmentajat ja tarkemmat treenipäivät julkaisemme myöhemmin kesän aikana.  

Yllä olevilla muutoksilla pyrimme vastaamaan kysyntään ja tarjoamaan Porvoossa laadukasta cheerleadingiä.